Borgvalls Elmontage AB

Kära vänner, många har hört av sig och sagt att det hade varit bra om jag ville skriva lite om företagen som varit involverade i renoveringen av huset som jag köpte i oktober. Det gläder mig att ni är intresserade av att få höra min berättelse, för är det någon som har haft att göra med många olika företag det senaste halvåret så är det jag. I dag ska jag prata med er om en elektriker i Kungälv som jag utan tvekan råder er till att anlita.  

När det var jag som började se mig om efter någon elektriker i Kungälv med omnejd så blev jag tipsad att vända mig till Borgvalls Elmontage av min svåger. Min svåger hade fått hjälp av dem och hade bara bra saker att säga om företaget. Jag är nu så här med facit i hand glad över att jag lyssnade på min svåger och valde att anlita mig av denne elektriker i Kungälv jag också, för jag fick all den hjälp jag behövde, det var omfattande åtgärder som behövdes göras med det elektriska i huset. Ni vet säkert hur det är med gamla hus, det finns ungefär en stickkontakt i varje rum och i mitt hus var de dessutom ojordade. Nu är helt ny el indragen av denne elektriker i Kungälv och som lite grädde på moset har de även satt in spotlights i taken. Jag har fått de resultat jag var ute efter och tack vare ROT-avdraget kostade det heller inte särskilt mycket. Jag tycker definitvit att ni som behöver en elektriker i Kungälv med omnejd ska ta och vända er till Borgvalls Elmontage. Gå gärna in på deras egen sida på nätet, den finner ni bland annat genom länken som jag lagt in lite högre upp i inlägget.