Vill du inte skaffa körkort?

I snart 8 månader har jag kämpat för att få körkort och det har äntligen gått vägen. Jag tycker ändå att det inte är så lång tid eftersom jag är 18 och är nybörjare, men det är jag väl inte riktigt heller för jag har klarat av uppkörningen och teorin för några dagar sedan och har fått det efterlängtade körkortet. Jag har övningskört en del med morsan och farsan men den bästa träningen fick jag på en körskola i Uppsala som heter Sivia Trafikskola, och jag är inte den enda som tycker att detta har varit en riktigt bra utbildning, för vi som gått där har nästan allihopa klarat av teorin på första försöket och därefter uppkörningen utan att behöva göra om den.

Jag vet ju att det är många som kommer hit till min blogg som är i min ålder eller till och med lite yngre, och för många av er kommer det snart bli dags att fundera på vilken körskola som ni ska välja. Bor ni här i Uppsala så ska jag rekommendera er att ni börjar på just denna körskola i Uppsala, för utbildningen är bra upplagd och alla vi som varit inskrivna där säger samma sak, att vi är supernöjda. Har ni körkort så minns ni väl hur det kändes den dagen ni klarade av uppkörningen och sedan fick körkortet i handen. Att inte ha ett körkort när man har åldern inne är ett handikapp eftersom man då inte är lika attraktiv på arbetsmarknaden. Dessutom kanske man även har råd att köpa en bil när man väl får ett jobb. Oavsett så är det alltid bra med ett körkort, och första steget till ett körkort kan vara att man börjar sin utbildning på Sivia Trafikskola. Så fort ni får börja övningsköra borde ni ta kontakt med dem!