Få hjälp med badrumsrenovering

Det här är ett inlägg om badrumsrenovering och lite mer specifikt så skriver jag det här till er alla i Mjölby med omnejd. Om du letar efter ett företag som kan hjälpa dig med badrumsrenovering runt Mjölby är jag säker på att det bästa stället att vända sig till är det företag som jag anlitade. Om du vill att det ska göras på rätt sätt och av ett bra team som vet vad de gör är det här det perfekta alternativet!

Jag känner flera personer som före mig hade vänt sig till dem och de sa alla samma sak, att de var grymt nöjda! Jag är också otroligt tacksam för jag har fått ett badrum som motsvarar alla mina drömmar, och det var inte en dag för tidigt eftersom mitt gamla badrum, det var 40 år gammalt, behövde en renovering. All den gamla inredningen revs ut så det var bara fyra väggar och rör för vatten och avlopp kvar. När allt var borta kunde hantverkarna starta uppbyggnaden av det nya badrummet. Det blev en snygg våtrumsmatta på golvet, vackert kakel på väggarna, taket målades och så blev det ett nytt handfat och wc. Även golvvärme och en handduktstork är på plats och jag känner mig som om jag är på ett spa när jag går in i badrummet för att ta en dusch. Personalen var mycket omtänksam och artig. Jag är nöjd med deras kundservice. Så, om du vill ha en badrumsrenovering i Mjölby tycker jag att det här är det perfekta företaget för den här typen av projekt. De har mycket kunskap och de är bra på att samarbeta med sina kunder från början till slutresultatet. Ni kan läsa om dem på deras hemsida och där får ni även deras telefonnummer och mejladress så att ni kan kontakta dem!