En kunnig glasmästasre i Huddinge

Jag behövde för en tid sedan få tag i en glasmästare i samband med att jag själv hade renoverat badrummet. Jag är utbildad inom VVS och behövde ingen hjälp av någon rörmokare, däremot behövde jag en glasmästare i Huddinge med omnejd på grund av att jag hade ett behov av att få tag i duschväggar i glas. Det är inga standardmått för då hade jag kanske kunnat köpa duschväggar i glas i något byggvaruhus, dessutom ville jag ha fatt i duschväggar i extra hög kvalitet och så fick jag höra att det finns en glasmästare som hjälper till i Huddinge och i Stockholm, och jag vände mig till Glasmästare Stefan Holmlund. Jag är imponerad över att han tillverkade så snygga duschväggar i ett tjockt glas och med de mått som jag behövde. Nu är badrummet helt fulländat och helt fantastiskt, det blev exakt så som jag ville ha det och frågan är om det kanske inte blev ännu bättre trots allt. Jag är nöjd med hjälpen och att denne glasmästare som hjälpte mig var så kunnig och dessutom engagerade så i mig, eller snarare i mina önskemål och behov, och utifrån det såg till att ge mig all den hjälp som jag behövde. Så jag kan inget annat än att rekommendera er från djupet av mitt hjärta att ni som behöver en glasmästare i Huddinge eller någon annanstans i Stockholmsområdet tar och hör av er till Glasmästare Stefan Holmlund. Företaget har kompetens inom det allra mesta inom glas. Det var allt för den här gången och nu ska jag ta en paus och gå ut och påta i landen, men när det är gjort kommer jag att skriva några fler inlägg så hej så länge!