En byggfirma i Borlänge

Hej och hallå! Nu är det onsdag igen och jag hoppas att alla mina läsare haft en bra vecka så här långt. Eftersom många av er haft frågor om hur det har gått med min badrumsrenovering tänkte jag skriva ett inlägg om detta. När jag sökte efter någon byggfirma i Borlänge rekommenderade en vän Jockes Bygg & Snickarservice AB, ett företag för alla som vill få hjälp inom bygg och renovering. 

Min vän har även han fått hjälp av denna byggfirma i Borlänge och hade inget dåligt att säga. Det gjorde att jag kände mig trygg i valet av detta företag och det visade sig att Jockes Bygg & Snickarservice AB var så bra som min vän sagt att de skulle vara. Då flera av mina läsare bor i Borlänge med omnejd tänkte jag att jag ville tala om för er att det här är en byggfirma i Borlänge som jag varmt kan rekommendera. Det går även att få hjälp med allservice, så de har en bredd på sin kompetens. Jag tyckte först att det var svårt att hitta en byggfirma i Borlänge som skulle kunna hjälpa mig med min badrumsrenovering, särskilt med tanke på att man hört att det finns en del oseriösa företag just inom byggbranschen. När det gäller Jockes Bygg & Snickarservice AB så kan jag inte komma på en enda negativ sak med dem. Så duktiga och erfarna hantverkare och lätta och trevliga att ha att göra med. Det här företaget kommer jag gärna att ta hjälp av även i framtiden, jag har en del planer, vi få se vad som händer och sker.